diumenge, 30 de setembre del 2007

Pastís de Mascarpone

Ingredientes:

  • 3 clares d'ou batudes a punt de neu
  • 3 cullerades de sucre rases (soperes)
  • 1 tassa de cafè llarg
  • 1 rajolí de conyac
  • Xocolata rallada
  • Melindros
  • 1 tarrina de Formatge mascarpone
Barrejar les clares d'ou batudes amb el Mascarpone i el sucre amb una cullera. Batre la massa fins que quedi sòlida (textura tipus merengue). En un vas, posar el café, un rajolí de conyac i acabar d'omplirlo amb aigua. Agafar el motlle i posar-hi una capa de melindros horitzontals (fins a omplirlo, que quedin apretats). Agafar una cullera petita, i regar els melindros amb la barreja de cafè, conyac i aigua (sense passar-se). Posar una capa de la massa de mascarpone i ous. Opcionalment posar la xocolata ratllada. Afegir una altra capa de melindros i banyarlos amb el cafè. Finalment, afegir una altra capa del que quedi de la massa del Mascarpone, i posar xocolata ratllada o en pols per sobre. Quan s'acabi, posarlo a la nevera.