diumenge, 1 de novembre del 2009

Tagliatelle amb xampinyons i salmó fumat

Ingredients (2 persones plat únic):

  • Xampinyons frescos sencers
  • 1 sobre de salmó fumat
  • 250 gr. de tagliatelle (pasta fresca)
  • 2 dents d'all
  • Julivert
  • 3/4 pastilla d'Starlux de carn
  • Oli, sal i pebre negre
  • Formatge ratllat

Preparació

Es fa una picada amb l'all, el julivert i l'oli.

Es netegen els xampinyons i es tallen a làmines. Després es posen a la paella amb oli calent, amb sal i una mica de pebre negre. Quan estan una mica rossos, s'hi posa la picada d'all i julivert. Quan queda poc per acabar, s'hi incorpora el salmó tallat a trocets. Remenar continuament fins que el salmó canvia de color.

Bullir la pasta 5 minuts (amb starlux i sal). Escorrer i colocarla al plat, posant per sobre el sofregit de salmó i xampinyons. Finalment, afegir formatge a gust del consumidor.