dimarts, 6 de gener del 2009

Magret d'ànec amb raïm

Ingredients
  • 4 magrets
  • 1/2 kg de raïm negre
  • 1l de porto
  • 30 gr de mantega
  • 5 g de maizena
  • Sal i pebre
Preparació

Poseu el porto i el raïm tallat a gotims en una olla i deixeu-lo bullir fins que es redueixi a la meitat (per 1 l 3/4 d'hora). Passeu-ho tot en una paella juntament amb la mantega i la maizena. Deixe-ho coure fins a obtenir una salsa lleugerament espessa. Salpebreu els magrets i coeu-los per la part del greix en una paella sense oli, fins que quedin daurats, doneu-los mitja volta i coeu-los uns segons més. Serviu el magret laminat, posant-hi la salsa calenta per damunt i el raïm d'acompanyament.


1 comentari:

David Enrich ha dit...

Mmmmmmm!
Quina bona pinta! :-)